contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Azilul groazei în Italia. Bătrâni bătuți și violați de cei care ar fi trebuit să aibă grijă de ei

Scene de groază într-o structură pentru persoane în vârstă din San benedetto val di Sambro din provincia Bologna. Zece bătrâni au fost batuți și violați luni la rând de personalul azilului.

Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere, amplasate de anchetatori încă din decembrie anul trecut.

Camerele au surprins angajații în timp ce au lovit și au împins oaspeții structurii. Bătrânii erau ținuți în frig și fără mâncare la mila proprietarului, a soției sale și a celor două angajate, care i-au umilit și i-au denigrat.

În alte interceptări, sunt auzite insulte și amenințări la adresa bătrânilor, precum și zgomote de lovituri și strigătele disperate ale acestora. În luna decembrie, o bătrână a fost violată de două ori chiar de proprietarul azilului, un bărbat de 52 de ani din Bologna, care o amenința spunându-i "Când mai vrei, o vom face din nou".

Procurorii au analizat imaginile și s-au prezentat ieri, 19 februarie 2019, la azilul groazei.

Proprietarul a fost arestat și transferat la închisoarea Dozza din Bologna, în timp ce soția acestuia se află în arest domiciliar împreună cu alte două angajate, o italiancă de 42 de ani și o româncă de 40 de ani.  Azilul a fost pus sub sechestru.

Trei bătrâni au fost transferați la Spitalul Maggiore din Bologna, iar alți șapte au fost repartizați în alte structuri din oraș.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia