contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Mașină cuprinsă de flăcări. Șoferul român s-a salvat în ultimul moment

O mașină a luat foc, joi, 7 februarie, în jurul orei 10.00 pe șoseaua de centură Torino-Pinerolo relatează publicația torinotoday.it.

Șoferul român în vârstă de 44 de ani era la bordul autovehiculului propriu, o mazda B2500, împreună cu o altă persoană, când mașina a fost cuprinsă de flăcări.

Cei doi au reușit să iasă la timp din autovehicul și au sunat dupa ajutor. Echipajele de pompieri care au intervenit la fața locului au stâns incendiul, dar vehiculul a fost distrus în totalitate.

Traficul de pe șoseaua de centură a fost blocat pentru câteva minute.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia