contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

S-a sinucis după ce a fost șantajat de amantă: „Mă sinucid din cauza ta, ție ți-e indiferent, nu-ți face griji”

Un italian s-a sinucis din cauza unei românce. Bărbatul era șantajat de femeia care i-a cerut în repetate rânduri sume de bani în schimbul tăcerii.

Italianul avea o relație extraconjugală cu românca Sonia Matei, deși era căsatorit și avea copii. La un moment dat, amanta l-ar fi mințit că este însărcinată și l-a amenințat că va dezvălui relațiile cu el soției sale, iar bărbatul nu a mai rezistat presiunii și și-a pus capăt zilelor, sinucidându-se într-o hală.

„Mă sinucid din cauza ta, ție ți-e indiferent, nu-ți face griji, nu fă nimic, ce mi-ai facut pentru că eu... nu... un simplu lucru. Eu mă sinucid din cauza ta. Totul este înregistrat, nu-ți face griji!", i-a scris bărbatul într-un mesaj, potrivit publicației internapoli.it

Dar se pare că românca a fost de neînduplecat și i-a răspuns: „Pe mine mă interesează să-mi aduci banii, întelegi? Nu mă interesează ce faci tu”.

Femeia de 42 de ani din San Giorgio del Sannio (Benevento) a fost arestată sub acuzația de inducerea sinuciderii și șantaj. Și pentru complicele ei, un bărbat de 62 de ani a fost dispusă măsura de arest la domiciliu pentru savârșirea faptei de favorizarea prostituției.

Bărbatul se ocupa de racolarea cliențiilor alegându-i printre cei cu disponibilitate economică mai mare.

Românca a fost prinsă în flagrant, în timp ce încerca să scoată bani de la unul dintre clienții săi.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia