contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Tânără româncă, moartă într-un grav accident în Italia

Tragedie fără margini într-un oraș din Italia. O româncă de 32 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs ieri dimineață, în jurul orei 8.00, la Ponte Rizzoli, Ozzano dell’Emilia, o localitate de lângă Bologna.

Marilena Luța era la bordul autovehiculului propriu, un renault twingo, și parcurgea strada Stradelli Guelfi, când din cauze încă necunoscute, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, izbindu-se în plin într-un camion.

În urma impactului deosebit de violent, femeia a murit pe loc. Echipajele de salvare au intervenit, dar din nefericire nu au putut face nimic, rănile suferite fiindu-i fatale tinerei de 32 de ani.

Șoferul camionului, un bărbat din Bologna, călatorea împreună cu alți doi pasageri, o femeie și fiica acesteia de numai trei ani, care au suferit ambele traume minore. Copila se află, în prezent, internată la secția de pediatrie a spitalului Sant'Orsola din oraș.

Marilena Luța este din Craiova și trăia de mai mulți ani împreună cu soțul, tot român, în Ozzano dell’Emilia. Cuplul nu are copii.

 

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia