contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

PNL Italia a deschis două filiale, în Abruzzo și Piemonte

PNL Italia continuă campania de extindere în peninsulă. Luna aceasta, liberalii au deschis două filiale în regiunile Abruzzo și Piemonte.

Adina Telegraf  va coordona organizația din Abruzzo, în timp ce în Piemonte nu a fost ales un lider, fililala fiind condusă în prezent de președintele interimar, Cristian Pascariu. 

Organizația PNL Italia ajunge astfel la șapte filiale.

“PNL Italia are ca obiectiv deschiderea de filiale noi pe tot teritoriul și în același timp crearea unui cadru propice pentru implicare activă a tuturor membrilor și simpatizanților PNL. Le urez mult succes noilor colegi și sunt încrezător că vor reprezenta și vor susține interesele PNL în comunitățile din care fac parte”, a declarat Valentin Fagărășian, președintele PNL Italia.

Liderul liberarilor din Italia a mai anunțat că va deschide împreună cu alți membri de partid, în ianuarie 2019, două fililale, la Florența și Ancona.

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia