contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

O româncă și o moldoveancă, cele mai sexy bunici din Italia

Cătălina Mioara Georgescu și Angela Cibotari Cătălina Mioara Georgescu și Angela Cibotari

O româncă și o moldoveancă au ajuns în topul celor mai sexy și elegante bunici din Italia și vor apărea într-un calendar special pentru 2019.

Cătălina Mioara Georgescu și Angela Cibotari se numară printre câștigătoarele concursului de frumusețe din luna iunie a.c. care a avut loc la Telgate, Bergamo.  Românca va reprezenta luna octombrie, în timp ce frumoasa bunică din Republica Moldova va apărea la pagina dedicată lunii februarie din calendar.

Cătălina Mioara Georgescu are 49 de ani, este casnică și locuiește la Rodengo Saiano din Brescia. Românca are doi copii și este bunica unei fetițe de 3 ani pe nume Mia.

Angela Cibotari are 41 de ani, tot casnică și este rezidentă la San Lazzaro di Savena, din provincia Bologna. Angela are doi copii, Liuba și Maria de 24 și 22 ani, și doi nepoței, Ali și Yasmine, în vârstă de 4 și respectiv 2 ani.

Tot în cadrul aceluiași concurs, Angela Cibotari a mai obținut și premiul de Miss Nonna Chic 2018 (Miss Bunica Chic 2018).

Foto:Cătălina Mioara Georgescu

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia