contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

“Pipăitorul din Bologna”, condamnat la 4 ani de închisoare

Patru ani și patru luni va avea de executat Cezarin Tivadar, așa-zisul maniac în serie, care a semănat panică în centrul orașului italian Bologna, relatează publicația Bologna Today.

În luna aprilie a acestui an, Tivadar a agresat o studentă în strada Castiglione. Infractorul a urmărit-o pe tânară până în scara blocului, apoi a intrat după ea și a început să o pipaie cu violență. Din fericire, studenta a reușit să se elibereze și să ajungă în casă, de unde a alertat autoritățile. În fața anchetatorilor, agresorul și-a recunoscut fapta, spunându-le că era beat și a simțit un „impuls irezistibil”. 

Cezarin Tivadar este recidivist, în 2014 a mai comis două violuri și a apoi a dispărut, fiind dat în urmărire internațională. Românul a fost capturat la Copenhaga. Tribunalul din Bologna la condamnat la o pedeapsă de doi ani de închisoare și la plata unor daune în valoare de 60.000 de euro.

Românul a înspăimântat Bologna, fiind considerat un maniac sexual în serie, Tivadar acționa în zona Universitară. La acea vreme autoritățile au fost luate cu asalt de zecile de reclamații. Toată mass-media a difuzat identikit-ul bărbatului denumit 'palpeggiatore di Bologna' (pipăitorul din Bologna).

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia