contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Fotbalist român de numai 19 ani dorit de un club de tradiţie din serie A

Fotbalistul român al echipei Perugia, Vlad Dragomir, ar putea fi cumpărat în această iarnă de către gruparea de serie A, FC Bologna, anunţă site-ul bzona.it.

Mijlocaşul în vârstă de numai 19 ani a atras atenţia conducerii clubului emilian în urma evoluţiilor bune din această toamnă, atât pentru clubul perugian unde a bifat opt prezenţe şi un gol, cât şi pentru naţionalele de tineret U19 şi U21 ale României, ultima calificată la Campionatul European de tineret ce va avea loc vara viitoare în Italia.

Vlad Mihai Dragomir este originar din Timișoara, iar în perioada 2015-2018 a jucat pentru echipele de tineret ale lui Arsenal, unde a fost supranumit de presa engleză ”noul Kroos”.

Din vara acestui an românul evoluează în serie B, la Perugia, unde este antrenat de fosta glorie italiană Alessandro Nesta.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia