contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Român anchetat în Italia: își teroriza fosta soție și cei doi copii, deși avea ordin de restricție de a se apropia de domiciliul conjugal

Un bărbat de naționalitate română din Bologna, în vârstă de 42 de ani, s-a ales cu o plângere penală după ce și-a maltratat familia în nenumărate rânduri și a încălcat ordinul judecătoresc de a se apropia de domiciliul conjugal, relatează Bologna Today.

Sâmbătă, 17 noiembrie, bărbatul s-a prezentat din nou la ușa fostei soții cu care are doi copii și pentru că aceasta a refuzat să-i deschidă a început să dea cu picioarele și pumnii în ușă.

Speriată, femeia de 31 de ani, tot de naționalitate română, a sunat la numărul de urgență 113. Polițiștii l-au găsit pe agresor în apropierea apartamentului, în zona Foscherara. Bărbatul de 42 de ani nu este la prima abatere, acesta și-a agresat familia în nenumărate ori și deși avea ordin de restricție se prezenta permanent la ușa lor, terorizându-i prin ieșirile lui violente. Românul nu s-a calmat nici macăr în fața oamenilor legii, manifestând un comportament la fel de agresiv.

Bărbatul este acuzat acum de nerespectarea hotărârilor judecătorești, violență și ultraj.

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia