contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Român de 40 de ani mort într-un accident. Şoferul a fugit de la faţa locului

Un român de 40 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut duminică noaptea pe o stradă din Italia.

Bărbatul era la bordul unui autovehicul Alfa Romeo 147, împreună cu alte patru persoane.

Potrivit primelor informații, trei dintre ele, doi români și un bulgar au ajuns în stare gravă la spitalul Maggiore din Bologna, naționalitatea celei de-a cincea persoane, șoferul, rămânând momentan necunoscută.

Circumstanțele în care s-a produs accidentul nu sunt foarte clare. Şoferul autovehiculului parcurgea Via Lunga din Anzola del’Emilia, când la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului și a ieşit de pe carosabil. Se pare că după accident acesta a părăsit locul faptei.

Autovehiculul era îmatriculat în numele unuia dintre românii implicați în accident. Poliţia din Bologna a dispus o anchetă.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia