contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Un român a fost atacat cu cuțitul în centrul orașului Rimini

Un român a fost rănit în centrul orașului italian Rimini, după ce a fost atacat cu cuțitul. Atacatorul, un bărbat de 55 de ani din Santo Domingo, a fost arestat.

Episodul violent a avut loc luni seară, 12 noiembrie, în jurul orei 19.00, în Piazza Cavour. Românul de 25 de ani a fost atacat în plină stradă și înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit elvețian.

Victima s-a refugiat în sediul Questurii din Rimini, cerând ajutor. Tânărul avea o rană adâncă la cap și era plin de sânge. Politiștii l-au dus imediat la spital. Medici au confirmat că se află în afara oricărui pericol.

Potrivit teleromagna.it, motivele violenței sunt încă necunoscute. Agresorul a fost arestat și este anchetat pentru tentativă de omor.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia