contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

VIDEO. Captură uriașă de droguri în Italia: 11 kilograme de cocaină au fost găsite în mașina unui român

Un român de 29 de ani a fost prins în timp ce transporta 11 kilograme de cocaină.

Pe 26 octombrie, bărbatul era la bordul autovehiculului propriu, un bmw cabrio, înmatriculat în România, când la punctul de taxare de la ieșirea de pe autostrada-Modena Sud a fost oprit pentru un control de rutină.

În fața polițiștilor, tânărul avea un comportament ciudat, a declarat că nu vorbește limba italiană și că nu are vreun motiv pentru care a venit la Modena. Suspicioși, polițiștii au dispus perchiziționarea mașinii. Astfel, în interiorul spătarului de la bancheta din spate, au descoperit două cutii de metal în care erau depozitate drogurile.

Marfa era în pachete de câte 250 și 500 de grame și probabil era destinată engros-iștilor din provincia Modena și zonele din apropiere. Dacă ar fi ajuns pe piața drogurilor, cocaina transportată de român ar fi valorat aproape jumătate de milion de euro.

Cetățeanul român a fost arestat și se află la închisoarea Sant'Anna din Mondena.

Cornelia Crîșmaru

   

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia