contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Un român de 35 de ani a fost găsit mort sub un pod din Italia

Sursă foto: IL GIORNALE DI VICENZA Sursă foto: IL GIORNALE DI VICENZA

Descoperire macabră într-un oraș din Italia. Cadavrul unui român a fost găsit sub podul Santa Libera din Vicenza, regiunea Veneto.

Luni, 29 octombrie, în jurul orei 10.40, polițiștii au fost sesizați de un șofer care trecea prin zonă de faptul că sub pod, pe malul fluviului Retrone, este un cadavru.

La fața locului, a fost identificat M.F., în vârstă de 35 de ani. Trupul românului a fost scos cu ajutorul scafandrilor. Potrivit constatărilor preliminare, românul ar fi murit din cauze naturale. Autoritățile au deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a survenit decesul acestuia.

Regiunea Veneto este una dintre zonele cele mai afectate de ploile torențiale din ultimile zile. Orașul Vicenza a fost până ieri sub cod roșu de vreme rea.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia