contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

Crimă pasională în Italia. Un român și-a împușcat iubita și apoi s-a predat

Un român de 36 de ani din localitatea Santa Palomba, Roma s-a predat singur poliției mărturisind că și-a ucis iubita, relatează La Repubblica.

Noaptea trecută, în jurul orei 23.30, tânărul s-a întâlnit cu iubita lui și, pe fondul unor discuții iscate din gelozie, a tras asupra ei cinci gloanțe  Criminalul a sunat la poliție unde și-a mărturisit fapta. „Veniți, mi-am împușcat iubita. Sunt înarmat.”

Dupa oribila faptă, bărbatul și-a abandonat victima și a fugit. Cadavrul româncei a fost găsit în stradă, în apropierea intersecții dintre via Solfarata cu strada Gării.

Criminalul a fost capturat și arestat la scurt timp de către poliție. Românul va trebui să răspundă în fața anchetatorilor pentru acuzațiile de crimă și port ilegal de armă.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia