contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Biciclist român în stare critică, după ce a fost spulberat de o mașină la Bologna

Un tânăr de 28 de ani, de naționalitate română, se zbate între viață și moarte în urma unui grav accident rutier, petrecut în cartierul San Donato din Bologna.

Citeşte şi: Românul de 28 de ani, victima accidentului de la Bologna, a decedat

Potrivit poliției, luni, 15 octombrie, în jurul orei 19.00, tânărul mergea pe bicicleta dinspre strada del Gomito către via San Donato, când, la un moment dat, încercând să schimbe direcția de mers pentru a intra pe o alee privată, a fost lovit în plin de o mașină condusă de un bărbat de 22 de ani din Treviso. Atât biciclistul cât și șoferul autovehiculului se deplasau  pe același sens.

Șoferul a anunțat imediat autoritățile. Tânărul român a fost transportat de urgență la Spitalul Maggiore din Bologna, unde a fost internat la secția de reanimare.

Citeşte şi: El este Ciprian, tânărul român mort în accidentul de la Bologna

„A fost preluat la unitatea de primire urgențe de la Spitalul Maggiore un cetățean român, cu un cod de gravitate-trei. Pacientul este în stare critică și prezintă leziuni care îi pun în pericol viața. Medicii mențin un prognostic rezervat”, a declarat pentru Agenda Diasporei, reprezentatul biroului de presă AUSL (azienda unità sanitaria locale) Bologna.

Cornelia Crîșmaru 

 

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia