contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

El este tânărul, mort în cumplitul accident din Italia. Ioan Mihalyi avea doar 33 de ani „Regret că a plecat dintre noi un băiat de aur”

Ioan Mihalyi este românul care a murit luni seară, 8 octombrie, într-un accident rutier. Bărbatul a fost proiectat prin trapa panoramică a mașinii. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Tânărul de doar 33 de ani era originar din Borșa, Maramureș, dar locuia de mai mulți ani la San Giorgio di Piano. Luni, Ioan se întorcea de la aniversarea unui prieten apropiat și urma să se întâlnească la Bologna cu iubita lui și alți prieteni, dar din păcate nu a mai reușit să ajungă.

Tragedia a avut loc pe Via della Costituzione din Argelato, o localitate din provincia Bologna. Mihalyi era împreună cu un prieten la bordul autovehiculului propriu, un bmw 320, când din cauze încă necunoscute, într-o curbă dublă a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul. În urma impactului violent, românul a fost proiectat prin trapa panoramică. La locul incidentului au intervenit echipajele de la 118, dar pentru Mihalyi nu s-a mai putut face nimic, acesta a decedat pe loc.
Pasagerul aflat în bmw, un marocan de 31 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital.
Moartea fulgerătoare a tânărului român i-a șocat pe toți cei care îl cunoșteau. Erik Scabbia, proprietarul barului Night & Day Station a declarat pentru Il resto del Carlino: "Ioan, cu zece ani în urmă, a lucrat pentru mine: a fost un băiat bun, întotdeauna punctual. Și-a cumpărat casă aici și lucra pentru o societate de prelucrări mecanice. Se trezea în fiecare dimineață la ora 6.00 să meargă la muncă. Regret enorm că a plecat dintre noi un băiat de aur, într-adevăr o persoană bună. Înainte de a urca la volanul mașinii, la ora 21.00, a glumit și a sărbătorit cu prietenii. O tragedie!"

Distrusă de durere, iubita tânarului a publicat pe Facebook o fotografie în care erau amândoi, fericiți, însoțită de mesajul:

„Dumnezeu să te odihnească, suflet bun! O să îmi lipsești enorm de mult. Te iubesc, baby”

Cornelia Crîșmaru

 

 

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia