contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Câștigătoarea Ediției iUmor, Maria Popovici, Alexandru Banciu și Mincu, realizatorul emisiunii de comedie “ Beton “, vin la Roma

 Au pornit din nou la drum prin toată țara și prin toată Europa, cu un nou show de stand-up comedy, scris și realizat de ei!

Alexandru Banciu, Maria Popovici, câștigătoarea ediției iUmor din 2016 și Alexandru Minculescu, realizatorul emisiunii de comedie "Beton" vor aduce buna dispoziție și umorul de calitate la Roma printr-un spectacol de neuitat. Astfel, pe 20 octombrie, de la 21.00, la Auditorium S.Chiara - Via Caterina Troiani, 90, sunteți așteptați la un show de zile mari.

Veți afla prin ce au mai trecut cei doi, dacă Mincu și-a mai schimbat mașina sau dacă Maria a fost cerută sau nu, în sfârsit, în căsătorie. Pentru că Mariei îi place la Roma atât de mult, pentru că a mai fost, și știm deja că spectacolul de sâmbătă, 20 octombrie, va fi o explozie de nebunie și râsete. Indiferent de situație, comedianții vă garantează o super-seară!

Boom-ul a venit cu iUmor, și în timp, cei trei au cucerit publicul din toată țara, jucând de fiecare dată cu sălile arhipline.

Maria Popovici și Mincu urcă împreună pe scenă de câțiva ani, ambii câștigând concursul de Open Mic din Club 99. Au planuri mari cu scena de Stand-up și vorbesc cu pasiune despre viitorul acestei industrii. El a jucat prima dată la ASE și de atunci a rămas cu dorința de a face comedie. Împreună cu Banciu, pe care l-a cunoscut la UNATC, oferă un show de zile mari pe fiecare scenă pe care urcă.

"Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în față atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori."

Pentru informații și bilete puteți să îl contactați pe organizator Facebook/AlexUnderEvents sau la numerele de tel: +39 3533877102 , +39 328 5886686‬ (Whats app).

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia