contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Român arestat de două ori în doar trei săptămâni

Un român de 24 de ani a avut probleme cu legea astfel încât a fost reținut de două ori în doar trei săptămâni.

Marți, 25 septembrie,  tânărul era sub influența alcoolului, a spart câteva sticle și a avariat o mașină din centrul Bolognei. Trecătorii, speriați de comportamentul violent al românului, au alarmat autoritățile, care s-au deplasat imediat la locul faptei. În fața forțelor de ordine, românul a opus rezistență. În timpul arestării, o femeie care locuia în zonă l-a recunoscut și l-a denunțat pentru că a agresat-o cu câteva zile în urmă.

Același lucru l-a făcut și pe 5 septembrie a.c, când a încercat să abuzeze o femeie, în zona Santo Stefano.

În acea seară, fata a fost însoțită acasă de iubitul ei, dar în timp ce se îndrepta spre scara blocului, un bărbat pe bicicletă s-a apropiat de ea și cu scuza de a cere o informație, a pipăit-o în mod violent. Iubitul ei, un polițist de la Departamentul VII mobil din Bologna, a observat scena și a intervenit, însă românul a răspuns violent și apoi încercat să fugă, dar a fost prins.

Tânărul a fost reținut pentru faptele de opunere de rezistență și aplicarea de violență fața de reprezentanții autorităților și violența sexuală, dar la câteva zile a fost dispusă cercetarea lui în stare de libertate.

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia