contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Un deputat de dispora demisionează pentru că a făcut închisoare

Deputatul de diaspora, Doru- Petrișor Coliu, a anunțat, aseară, că demisionează din toate funcțiile pe care le deține în cadrul Partidului Mișcarea Populară, după ce presa a dezvăluit că ar fi facut închisoare pentru complicitate la înșelăciune, în urmă cu aproximativ douăzeci de ani.

Doru Coliu a publicat pe pagina personală, o scrisoare deschisă, în care-și exprimă regretul pentru o greșeală din trecut, care „mă caută astăzi prin presă, precum o nălucă” și mărturisește că a învățat însă din această eroare, din propria cădere și disperare, că a înțeles că doar prin muncă, trudă, demnitate și sacrificiu poți răzbi în viață.

Consideră ca s-a reabilitat, că și-a plătit fapta aproape chiar cu prețul vieții pentru că din cauză tratamentelor inumane și „corecțiilor” fizice de care a avut parte, a fost foarte aproape „obștescul sfârșit”.

Le mai cere iertare celor pe care i-a dezamăgit, în special lui Traian Basescu și Eugen Tomac, considerând că și-a ispășit această greșeală a tinereții.

Deputatul mai adaugă că își dorește că faptele lui să să nu îi vulnerabilizeze pe colegii și pe prietenii din Partidul Mișcarea Populară și din familia Diaspora, din care face parte.

"Vă cer iertare tuturor celor pe care v-am dezamăgit, ascunzându-vă singura greșeală din trecutul meu și îndeosebi domnului Președinte Traian Băsescu, domnului Președinte Eugen Tomac și colegilor mei din diaspora. Îmi pare rău pentru situația în care pun astăzi Partidul Mișcarea Populară, pe toți colegii mei, care oricum reprezintă o țintă prioritară pentru actualii guvernanți.

Am crezut tot timpul, în interiorul meu, că mi-am ispășit aceasta greșeală a tinereții și am considerat că voi putea fi tratat în măsura realizarilor mele de astăzi. Îmi doresc ca această greșeală să nu vă vulnerabilizeze, mai ales pe voi, colegii și prieteni mei din Partidul Mișcarea Populară și familia Diaspora, din care fac parte… Îmi pare nespus de rău!"

Doru Coliu a fost ales deputat din partea PMP, în decembrie 2016, în circumscripția electorală nr.43 - Circumscripția pentru cetățenii români cu domiciliul în afara țării. Coliu este originar din Galați, dar locuiește de mai mulți ani în Tarragona, Spania.

 

 

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia