REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Româncă violată de un afacerist de succes din Rimini

O escorta, de naționalitate română, a devenit victima clientului. Femeia a fost violată pentru că a refuzat un raport sexual fără prezervativ.

Clipe de neimaginat pentru o româncă rezidentă la Rimini, care ar fi practicat prostituția. Aceasta a fost violată în camera unui hotel de 4 stele din Rimini de un client frecvent. În seara nefastă, cei doi au luat cina împreună cu câțiva prieteni de-ai bărbatului, un important om de afaceri din zona, și apoi au mers la hotel.

O dată ajunși în cameră, acesta a pretins o partidă de sex fără să folosească, ca de obicei, prezervativul, o condiție indispensabilă pentru româncă. Se pare că refuzul acesteia l-a deranjat pe agresor, care a devenit violent. Tânăra a încercat să se opună, a început să strige, dar urletele ei disperate nu au fost auzite de nimeni. Bărbatul nu s-a oprit aici, a violat-o și apoi a plecat.

Omul de afaceri era un client constant, care pâna atunci se comporta, întotdeauna, ca un gentleman. Mergeau de fiecare dată la hoteluri de lux și, pentru o oră, o plătea cu 500 de euro. În trecut, a dus-o pe româncă chiar și la casa lui din San Marino.
“Oi fi o prostituată, dar m-am simțit folosită și aruncată ca un obiect”, a declarat românca pentru Il Resto del Carlino.

Ulterior, victima s-a prezentat la unitatea de urgență a spitalului din Rimini, unde doctorii au identificat mai multe urme de violență. După ce le-a povestit ce i s-a întâmplat, aceștia au alertat autoritățile, iar polițiștii au venit imediat la fața locului.

"Nu mi s-a mai întâmplat până acum și nu m-am simțit așa, niciodată. Cred că este corect ca acel om să platească pentru ce mi-a facut", a conchis românca.

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi