contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

Un bărbat este în stare gravă, după ce a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni

Un român de 52 de ani este în stare critică la Spitalul Cto din Torino în urma unui accident rutier, care a avut loc în Italia, duminică, 16 septembrie, în jurul orei 20.00.

Tragedia s-a produs pe Corso Siracusa din Torino, când un automobil Fiat care circula pe banda centrală, înspre nord, l-a lovit din plin pe bărbatul de 52 de ani, care încerca să traverseze strada, pe trecerea de pietoni, de la intersecția cu via Monfalcone. Impactul a fost atât de violent, încât conaționalul nostru a fost aruncat pe capota mașinii și apoi pe parbriz.

Șoferul a oprit pentru a-i acorda acestuia primul ajutor. La locul accidentului au sosit și serviicile de urgență de la 118. Bărbatul a fost transportat la CTO, unde a fost internat în stare foarte gravă cu un prognostic rezervat.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia