contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Sfârșit cumplit pentru un tânar român, în Italia. Daniel a murit înecat în mare, chiar sub ochii iubitei sale

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, a murit înecat, marți după-amiază, în stațiunea Manzoni di Jesolo din Veneția, fiind scos din apă de către salvamari.

Românul Daniel Pietris era împreună cu iubita, în vacanță, la mare. În jurul orei 14.30 cei doi au închiriat o hidrobicicletă și s-au îndepartat în larg. La un moment dat, tânărul a coborât să facă o baie, tinându-se de hidrobicicletă, dar a disparut în valurile mării, fără ca iubita acestuia să poată face ceva.

Alarma a fost dată chiar de tânară. Salvamarii și mai mulți angajați ai stațiunii au sărit în apă, ca să-l aducă pe țărm. Aceștia au început manevrele de resuscitare, dar în pofida eforturilor depuse barbatul a fost declarat decedat.

La fața locului s-au deplasat și un echipaj de salvare. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a verifica împrejurarile în care s-a produs tragicul eveniment.

Din primele informații, nici unul dintre cei doi tineri nu știa să înoate. Se pare că, Daniel Petris ar fi murit în urma unei congestii.

Și bărbatul de 71 de ani, care le-a închiriat hidrobicicleta celor doi, s-a simțit rău, fiind transportat de urgență la spital dell’Angelo din Mestre, în urma unui un atac de cord.

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia