contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Incediu într-un restaurant din Bologna. Două persoane intoxicate cu fum

Două persoane s-au intoxicat cu fum, în urma unui incediu care a izbucnit, sâmbătă 14 iulie, într-un restaurant din Bologna, din cauza unei tigăi cu ulei încins.

Una dintre angajate, o româncă în vârstă de 30 de ani, și bucătarul de 60 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluați de ambulanțe și transportați la spitalul Sant’Orsola din Bologna cu intoxicație acută.

Este vorba de un restaurant situat pe strada Maggiore, Corte Isolani, din zona centrului.

Din primele cercetări, incediul a izbucnit în jurul orei 19.00, în maniera accidentală, de la o tigaie și s-au propagat pe tubul de aspirare al hotei, care a luat foc. Flăcările au cuprins întreaga bucătăriei și numai intervenția, la timp, a pompierilor a împiedicat să nu se transforme, totul, într-o tragedie.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz pentru stabilirea cirumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia