contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

Avocat diaspora

 

Românce arestate în Italia pentru că au încercat să jefuiască mai mulți bătrâni

Sursă foto: Bologna Today Sursă foto: Bologna Today

Două românce au fost arestate la Malalbergo, o localitate de lângă Bologna, după ce au încercat să jefuiască mai mulți bătrâni prin "tehnica îmbrățișării".

Poliția a fost sesizată de un trecător care a observat comportamentul suspect al celor două. În zona respectivă s-a deplasat, imediat, o patrulă de carabinieri, iar cu ajutorul semnalmentelor descrise, au fost identificate două românce de 19 și respectiv 20 de ani.

Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 71 de ani le-a declarat că în timp ce mergea pe bicicletă, a fost abordat de două femei îmbracate în haine sport. Femeile l-au îmbrățișat, l-au pipăit și apoi au încercat să îi smulgă lanțul de la gât.

Carabinierii din Malalbergo fac apel la cetățeni: "Orice victimă a infracțiunilor comise de cele două femei din fotografia de mai sus poate contacta Carabinieri din Malalbergo la numărul de telefon 051/872005 sau direct la secția de poliție din Via Borgo Padova Nr.3 din Malalbergo"

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia