contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  
Site-ul nostru îşi anunţă cititorii că ediţia tipărită apărută la sfârşitul lunii octombrie la Roma, sub titulatura Agenda Italiei, nu are nicio legătură cu noi. * Precizăm că persoanele trecute în caseta redacţională, colegii noştri Cornelia Crîșmaru, Ana Ciuban, Lacrima Andreica şi Mihai Cinpoeru, neagă orice fel de implicare şi se delimitează ferm de acest ziar şi de conţinutul articolelor apărute acolo.

Accident frontal în Italia. Două persoane au fost rănite

Doi șoferi, un român și un italian, au fost răniți, azi dimineață, după ce mașinile în care se aflau s-au izbit frontal.

Accidentul s-a produs pe o șosea circulata din Casalecchio, o localitate de lângă Bologna, pe strada Porrettana, în apropiere de intersecția cu via Bolsenda.  În jurul orei 7.30, două mașini, un fiat 500 și o dubiță care circulau din sensuri opuse, s-au izbit frontal. Ambii șoferi, un italian de 25 de ani și un român de 30 au fost răniți dar erau conștienți.

„Dimineață când duceam nepoata la școala de vară era totul blocat, nici nu ne-am putut apropia. O femeie care a văzut accidentul mi-a spus că una dintre mașini era distrusă”, ne-a precizat o localnică

Pentru câteva ore, strada a fost închisă, iar traficul a fost redirecționat spre drumurile secundare. În cauză, poliția a demarat o anchetă. La locul accidentului a intervenit și un echipaj de urgență de la 118.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia