contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

Avocat diaspora

 

Prostituţie în saloanele de masaj erotic din Bologna. O româncă şi o moldoveancă puse sub acuzare

Poliţiştii italieni au descins, astăzi, în două centre de masaj erotic din Bologna la capatul unei operaţiuni de destructurare a unei reţele de prostituţie. O româncă de 30 de ani şi o moldoveancă de 40 au de dat explicatii în faţa anchetatorilor pentru acuzaţiile de favorizarea prostituţiei.

Femeile coordonau centrele din via del Gomito şi din Bargellino di Calderara, unde lucrau şapte fete, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, italience şi est-europene, care, în afară de masajele "obişnuite" prestau servicii sexuale pentru 30-40 de euro pe “serviciu”. Ancheta a durat patru luni. Poliţia a confirmat că operaţiunea a fost declanşată în urma semnalarii unei rude a proprietarei, care angajată ca maseuză, nu s-a simţit capabilă să îndeplinească sarcinile suplimentare prevăzute.

Sub pretextul că ar fi muncitori sau tehnicieni, carabinierii au reuşit să se infiltreze şi să reconstruiască modul în care au funcţionat activităţile celor două centre, sfârşite în trecut, din motive similare sub anchetă.

Centrele sunt acum sub sechestru.

Cornelia Crîşmaru

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia