contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  
Site-ul nostru îşi anunţă cititorii că ediţia tipărită apărută la sfârşitul lunii octombrie la Roma, sub titulatura Agenda Italiei, nu are nicio legătură cu noi. * Precizăm că persoanele trecute în caseta redacţională, colegii noştri Cornelia Crîșmaru, Ana Ciuban, Lacrima Andreica şi Mihai Cinpoeru, neagă orice fel de implicare şi se delimitează ferm de acest ziar şi de conţinutul articolelor apărute acolo.

Un român și-a ucis soția în Italia și apoi s-a predat

Sursa foto: www.torino.repubblica.it Sursa foto: www.torino.repubblica.it

Scene desprinse din filmele de groază la Torino. Un român și-a înjunghiat mortal soția, apoi s-a predat.

Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 2 dimineața, vineri 22 iunie, într-un apartament de la etajul cinci, din via Borgaro, în cartierul Borgo Vittoria, Torino. Constantin Cesar Hrimiuc, în vârstă de 46 de ani, a atacat-o cu un cuțit pe Nicoleta Grigoraș, în vârstă de 30 de ani, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori, apoi a sunat la politie și a anunțat fapta.

Nicoleta era profesoară la o școala din apropiere, iar Constantin lucra la un depozit Blue Air de pe aeroportul Caselle și au doi copii în vârsta de 4 și respectiv 10 ani.

„Erau un cuplu model, nu i-am auzit niciodată să se certe, cine și-ar fi putut imagina așa ceva?”, a declarat un vecin, potrivit presei din Italia

În cauză au fost demarate cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs tragedia. O primă ipoteză ar fi gelozia. 

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia