contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

Gest tragic în Italia. Un bărbat s-a sinucis

Un bărbat din Republica Molodova, în vârstă de 40 de ani, stabilit pentru muncă într-o localitate de lângă Padova, s-a spânzurat.

Potrivit padovaoggi.it, muncitorul moldovean s-a sinucis în garajul său. Trupul fără viață al acestuia a fost găsit de membrii familiei, duminică dimineață, în jurul orei 8.00.  Autoritățile au fost alertate imediat.  Ajunși la fața locului nu au putut decât să confirme decesul.

Motivele care l-au împins pe bărbat să comită acest gest sunt deocamdată necunoscute.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia