contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  
Site-ul nostru îşi anunţă cititorii că ediţia tipărită apărută la sfârşitul lunii octombrie la Roma, sub titulatura Agenda Italiei, nu are nicio legătură cu noi. * Precizăm că persoanele trecute în caseta redacţională, colegii noştri Cornelia Crîșmaru, Ana Ciuban, Lacrima Andreica şi Mihai Cinpoeru, neagă orice fel de implicare şi se delimitează ferm de acest ziar şi de conţinutul articolelor apărute acolo.

Bărbat tâlhărit de trei prostituate

Un bărbat de 64 de ani din Bologna a fost prădat de trei prostituate. Marți, 8 mai, bărbatul staționa pe via Nuvolari, din Zona Fiera, când trei femei s-au apropiat, oferindu-i servicii sexuale. Bătrânul a refuzat oferta indecentă, dar se pare că femeile nu s-au dat bătute, una dintre ele urcând cu forța în mașină pentru a-l convinge. 

În cele din urmă, bărbatul a reușit să se elibereze de intrusă, dar a constat că portofelul este gol. Femeia a dat bir cu fugiții, în timp ce celalalte două îl impiedicau pe bărbat să o urmarească. Din portofel au fost sustrași aproximativ 1.200 de euro.

Bărbatul a chemat poliția, aratând fotografiile pe care le-a făcut celor trei prostituate. Două dintre ele au fost găsite în zonă. Ambele sunt de naționalitate română, în vârstă de 29, respectiv 32 de ani. Poliția a confiscat suma de 450 de euro, considerată parte din banii furați. Cealaltă prostituată a fost identificată, dar încă nu a fost găsită.

Cele trei femeie sunt acum acuzate de furt calificat.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(1 Vote)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia