contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Și-a lăsat bebelușul în mașină și a plecat să își rezolve problemele

Un bărbat originar din Republica Moldova a fost pus sub acuzare pentru abandon de minori, după ce și-a lăsat copilul de un an închis în mașină.

S-a întâmplat marți dimineață, 24 aprilie 2018, la Bologna. O patrulă a carabinierilor din Borgo Panigale, un cartier de la periferia orașului, trecând prin via Marco Emilio Lepido pentru un control de rutină, l-a observat pe copil, care dormea pe scaunul din spatele mașinii, iar mașina era încuiată.

Carabinierii au alertat astfel, centrul de urgență 112 și, cu ajutorul unei alte patrule, au reușit să îl găsească pe tatăl copilului. Bărbatul, un moldovean de 35 de ani, era la biroul municipal din zonă pentru a-și înscrie fiul la gradiniță. La îndemnul poliției, acesta s-a întors la mașină. Din fericire bebelușul era în afara oricărui pericol. Micuțul a dormit și nici nu a simțit că era singur.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia