contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Badantă româncă dată în judecată pentru că ar fi primit cadouri de 100.000 de euro de la bătrânul pe care-l îngrijea

O badantă româncă este dată în judecată de familia unui bătrân pe care îl îngrijise până de curând.

Aceştia susţin că femeia ar fi primit, de când lucrează pentru bătrân, în jur de 100.000 de euro de la acesta, pe langă salariu.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, şi-a dat demisia de la familia respectivă în noiembrie anul trecut pentru a-şi deschide propria afacere.

După plecarea ei, bătrânul a mărturisit familiei că românca a fost singura care a avut grijă cu adevărat de el, în timp ce restul familiei aştepta doar ca el să moară şi să-i moştenească averea şi pentru asta a mai ajutat-o cu diverse sume de bani care, cumulate, ar ajunge la 100.000 de euro.

De banii respectivi femeia şi-ar fi luat printre altele o maşină cu 5.000 de euro, şi-ar fi platit o intervenţie chirurgicală cu 2.000 de euro, şi-ar fi reperat dantura cu 10.000 de euro.

Bărbatul a murit de curând, la 94 de ani, dar o anchetă a fost deschisă la Tribunalul din Pergola chiar înainte de decesul bărbatului, în urma unei plângeri făcute de familia acestuia, scrie Il Resto del Carlino.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia