contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Italia. Un român a fost condamnat după ce a gasit o metodă ingenioasă de a fura din magazine

Carabinierii din Faenza au reținut, vineri seară, un român în vârstă de 19 ani pentru că a furat dintr-un supermarket.

Tânărul a fost surprins când încerca să iasă din "ipercoop" din centrul comercial "Le maioliche"din Faenza, cu 10 pachete de lame de ras și 44 de adesivi Attak, două articole care ocupă primele locuri printre cele mai furate obiecte din supermarketurile din Italia.

Pentru a ascunde mărfurile, tânărul purta pe sub haine, un costum de baie întreg, de femeie. Practic, hoțul român și-a creat un "truc" inteligent pentru nu fi detectat de sistemele de siguranță folosite în supermarketuri.

Românul care locuiește în Chieti, era deja în evidența autorităților pentru diverse infracțiuni contra patrimoniului.

Sâmbătă dimineață, tânărul a fost dus în fața instanței din Ravenna, unde a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare și plata unei amenzi de 800 de euro.

Cornelia Crîșmaru

 

Rate this item
(2 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia