contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Trei românce care lucrau într-un night-club din Rimini s-au luat la bătaie pentru un client

"Veniți, m-au bătut!" așa a sunat alarma dată de o româncă de 20 de ani din Rimini la serviciile de urgență.

Polițiștii, care au sosit la scurt timp, nu și-au imaginat ca protagoniștii altercației erau de fapt trei femei, și că mărul discordiei între ele era un client al night-clubului unde lucrau.

Incidentul a avut loc sâmbata, în jurul orei 7.00, într-un apartament din via Marconi, zona Miramare, Rimini.

Cele trei românce lucrau împreună într-un club de noapte din oraș și împarțeau de mai mult timp, același apartament. Se pare ca discuția aprinsă care a început în club și a continuat acasă, a încălzit spiritele celor trei și a degenerat într-o adevarată luptă. Iar motivul a fost pe cât de banal, pe atât de intrigant pentru tinerele românce care nu au reușit să decidă cine se va ocupa de un client fidel al clubului.

"Ele m-au atacat și m-au lovit cu pumnii. Uitați-vă la semnele de pe fața mea”, le-a declarat fata agresată forțelor de ordine, arătând cu degetul spre cele două colege.

Chiar dacă a avut nevoie de îngrijiri medicale, victima a decis că deocamdată nu e cazul să depună vreo plângere împotriva colegelor violente.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia