contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

Avocat diaspora

 

Italia. Începe ancheta în cazul fetiței accidentate și abandonate în plină stradă. Familia acesteia a trimis o scrisoare fotbalistului Cheick Keita

Fotbalistul Cheick Keita și prietenul lui sengalez vor fi audiați zilele următoare de către poliția municipală și cea judiciară din Bologna.

Cei doi vor trebui să explice ce s-a întâmplat în data de 22 februarie, când mașina pe care o conduceau a lovit o fetiță de 12 ani, din Rep. Moldova, lâsând-o abandonată în stradă timp de 15 minute pâna când s-au reîntors la locul accidentului.

Citeşte şi: Un fotbalist al echipei Bologna suspectat că a lovit cu mașina o fată din Republica Moldova și a abandonat-o în plină stradă

“Am trimis o scrisoare fotbalistului în care am solicitat să fim contactați de către avocatul lui pentru un acord amiabil. În caz contrar, îl vom ataca pe cale legală”, ne-a declarat Doru Badea, avocat practicant, abilitat pentru asistență juridică la Biroul de avocatură Pier Francesco Uselli, care reprezintă familia fetiței în aceasta speță.

Ancheta în cazul fotbalistului echipei Bolgna va fi coordonată de procurorul adjunct Valter Giovannini. Suspecții vor trebui să dea socoteală pentru lovirea fetiței și fuga de la locul accidentului fară acordarea primul ajutor, si pentru acroșarea unui alt vehicul, omițând și de aceasta dată operațiunile de salvare.

Citeşte şi: Exclusiv. Noi detalii cu privire la accidentul rutier în care un fotbalist al echipei Bologna este suspectat că a lovit cu mașina o fată din Republica Moldova și a abandonat-o în plină stradă

Conform unei surse din anchetă, mercedesul lui Keita nu era asigurat. Ultima poliță ar fi fost expirată pe data de 25 ianuarie anul curent.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia