contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Criminalul badantei românce, condamnat la 30 de ani de închisoare. Cum şi-a justificat italianul gestul

Criminalul badantei românce din Montepulciano şi-a aflat ieri sentinţa. Italianul Gaetano Saccone a fost condamnat la 30 de ani de închisoare de către Tribunalul din Siena după ce în vara anului trecut şi-a ucis fosta soţie, pe românca Antoneta Bălan. Totodată, italianul a fost decăzut şi din drepturile părinteşti față de fiul său de zece ani pe care îl avea din relația cu Antoneta.

Crima oribilă s-a petrecut la jumătatea lunii iulie, anul trecut, în Montepulciano, unde Antoneta lucra ca îngrijitoare. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a refuzat să accepte despărţirea de soţia sa şi în plină noapte a intrat în apartamentul femeii înjughiind-o cu patru lovituri de cuţit.

Deşi cei doi erau separaţi deja de câţiva ani, femeia a ezitat însă să depună actele de divorț din cauza amenințărilor repetate ale lui Gaetano. Românca făcuse şi câteva plângeri la poliţie în care reclamase actele de violenţă ale soţului său, dar acestea au rămas fără rezultat.

Potrivit Radiosienatv.it, pe toată durata procesului italianul nu a dat nici un semn că ar regreta fapta făcută, fiind sigur că sentinţa va fi una blandă pentru el. "Nu şi-a îndeplinit obligaţiile de mamă", a fost justificarea italianului în faţa procurorilor pentru crima săvârşită.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia