contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  
Site-ul nostru îşi anunţă cititorii că ediţia tipărită apărută la sfârşitul lunii octombrie la Roma, sub titulatura Agenda Italiei, nu are nicio legătură cu noi. * Precizăm că persoanele trecute în caseta redacţională, colegii noştri Cornelia Crîșmaru, Ana Ciuban, Lacrima Andreica şi Mihai Cinpoeru, neagă orice fel de implicare şi se delimitează ferm de acest ziar şi de conţinutul articolelor apărute acolo.

Corina Ozon, scriitoarea momentului în România, vine la Roma

Corina Ozon Corina Ozon

Scriitoarea Corina Ozon vine pentru prima oară la Roma pentru a prezenta şi publicului italian cele şapte cărti scrise până în prezent. Alături de Corina Ozon vor fi prezente la eveniment jurnalista Anca Mihai și Floria Teleman de la „Romanians Love Books” din Londra.

Evenimentul va avea loc vineri, 16 martie, ora 16:00, Sala CESV din Via Liberiana, 17 (zona Santa Maria Maggiore) şi este organizat de LibroM, prima librărie românească online din Italia, împreună cu editura Herg Benet.

Întâlnirea cu scriitoarea româncă este primul eveniment dintr-o serie mai largă pe care librăria LibroM le va organiza cu scriitori români invitați din Romania sau care locuiesc în Italia.

Partenerii evenimentului sunt Liga Studentilor Români din Străinătate, Asociația Casa România, Torte di Tati și Hotel Amico.

Corina Ozon este printre cei mai populari scriitori ai momentului în România. Cu șapte cărți bestseller („Amanții”, „Divorțurile amanților”, „Până când mă voi vindeca de tine”, „Tentații”, „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, „Instructiuni de buzunar”) scriitoarea este considerată de presa românească „un adevărat fenomen” și continuă să-și uimească cititorii prin diferențele de stil din fiecare carte.

Din 2016, coordonează proiectul 35+ by Corina Ozon, pe blogul dupa35.com, unde postările inspirate din realitate sunt urmărite de sute de femei.

În anul 2015, a fost singurul autor român premiat cu Silver Award for Excellence la PR Award, pentru campania de promovare a cărților, iar Revista Capital a inclus-o în Top 100 Femei de Succes pe anul 2017. Mai multe se pot afla pe blogul corinaozon.com.

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia