contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

Avocat diaspora

 

Furt de zeci de mii de euro. Trei hoațe au dat lovitura la un duty free în aeroportul din Bologna

Trei angajate de la duty-free-ul din Aeroportul Marconi, Bologna, au fost prinse după ce au furat produsele pe care le aveau la vânzare. O femeie de naționalitate italiană, alta din Bulgaria și una din Republica Molodova au dat o lovitură în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

Cele trei lucrau de mai mult timp în aeroport și de două luni furau periodic parfumuri de la cele mai cunoscute branduri , creme și cosmetice de diferite tipuri.

Păgubiții, uimiți de lipsa masivă a bunurilor, au anunțat autoritățile care s-au pus pe urmele hoațelor.

"Suspiciunile managerilor au căzut imediat asupra vânzătoarelor și astfel s-au adresat poliției aeroportuare. Noi am înțeles modus-ul operandi al acestora. Am deschis o ancheta și profidând de faptul că este Ziua Femeii, în acord cu managerii, magazinul a fost aprovizionat cu parfumuri și testere, iar inculpatele au căzut în capcană" a declarat potrivit Bologna Today, Salvatore de Paolis, șeful Poliției de Frontieră Aeroportuare

Ieri (n.r marți 6 martie), la terminarea programului, angajatele au fost oprite de oamenii legii, care au găsit în gențile lor, produsele pe care le-au furat imediat după aprovizionare.

Nici una dintre cele trei femei nu are antecendente penale. O parte din bunurile însușite în mod ilegal timp de două luni, au fost găsite în casa italiencei. Acum vânzătoarele au fost puse sub acuzație pentru furt agravat și își riscă locul de muncă.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(2 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia