REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Site-ul nostru îşi anunţă cititorii că ediţia tipărită apărută la sfârşitul lunii octombrie la Roma, sub titulatura Agenda Italiei, nu are nicio legătură cu publicaţia noastră. * Precizăm că persoanele trecute în caseta redacţională, colegii noştri Cornelia Crîșmaru, Ana Ciuban, Lacrima Andreica şi Mihai Cinpoeru, neagă orice fel de implicare şi se delimitează ferm de acest ziar şi de conţinutul articolelor apărute acolo.

Show românesc cu Ţociu şi Palade, de 1 aprilie, la Roma

Nu e nicio păcăleală. De 1 aprilie, românii din Roma se pot distra la maxim cu Romică Tociu şi Cornel Palade într-un spectacol de comedie şi magie care o mai are ca invitată și pe Cristina Strecopitov, prima femeie magician din România.

Show-ul, organizat de AlexUnderEvents şi sprijinit de Asociația Spirit Românesc, se va desfăşura la Teatro Vittorio Veneto din via Artigianato 47, Colleferro, provincia Roma, cu începere de la ora 18.00.

Biletele se pot achizitiona atât online, pe site-ul www.boxoffice.it, cât şi offline, direct de la organizator.

Preţul unui bilet la parter este de 20 € (adulţi) şi 15 € (pentru copii între 4 şi 10 ani), iar la balcon de 15 € (adulţi) şi 10 € (pentru copii între 4 şi 10 ani).

Pentru informații și rezervări puteţi apela numărul de telefon: 39 3806976768 (whatsapp)

Romică Ţociu şi Cornel Palade, formează unul dintre cele mai cunoscute grupuri umoristice din ţară, fiind o prezenţă constantă pe micile ecrane româneşti la diverse emisiuni de divertisment precum Tele Euro Bingo Show (Antena 1), Facem cinste (National Tv), Meseriaşii (ProTv), Bancher sau Şomer (Antena1), dar şi interpretând diverse roluri în seriale de comedie sau scenete.

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi