REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Site-ul nostru îşi anunţă cititorii că ediţia tipărită apărută la sfârşitul lunii octombrie la Roma, sub titulatura Agenda Italiei, nu are nicio legătură cu publicaţia noastră. * Precizăm că persoanele trecute în caseta redacţională, colegii noştri Cornelia Crîșmaru, Ana Ciuban, Lacrima Andreica şi Mihai Cinpoeru, neagă orice fel de implicare şi se delimitează ferm de acest ziar şi de conţinutul articolelor apărute acolo.

Italia. Român arestat pentru că și-a bătut soția și copilul

Un bărbat de 38 de ani a fost arestat, duminică 25 februarie, sub acuzația de vătămare corporală și rele tratamente aplicate soției și copilului de doar opt ani.

Cei doi soți români locuiau de mai mult timp la Saviano, un orășel de lângă Napoli. Duminică, bărbatul s-a năpustit cu violență asupra soției și a fiului lor. Înspaimântați, cei doi au fugit de acasă, adăpostindu-se într-un bar din apropiere.

Dar nici acolo nu au reușit să scape de furia bărbatului, care a intrat în bar și a lovit-o pe femeie cu o coadă de mătură, iar copilului i-a tras un picior în abdomen.

Clienții barului au alertat imediat autoritățile. În cauză a fost deschisă o anchetă. Bărbatul este în arest la închisoare Poggioreale din Napoli.

Victimele au fost încredințate medicilor spitalului din Nola, care au diagnosticat femeia cu traumă facială ,și copilul cu o contuzie la abdomen, prognoza este de 7 zile.

Potrivit primelor informații, episodul de duminică n-ar fi singurul. Bărbatul îi bătea în mod frecvent, însă, femeia nu a depus plângere niciodată.

Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi