contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  
Site-ul nostru îşi anunţă cititorii că ediţia tipărită apărută la sfârşitul lunii octombrie la Roma, sub titulatura Agenda Italiei, nu are nicio legătură cu noi. * Precizăm că persoanele trecute în caseta redacţională, colegii noştri Cornelia Crîșmaru, Ana Ciuban, Lacrima Andreica şi Mihai Cinpoeru, neagă orice fel de implicare şi se delimitează ferm de acest ziar şi de conţinutul articolelor apărute acolo.

Un român din Italia şi-a ucis iubita, apoi a înscenat un accident

Polițiștii din Italia care investigau moartea aparent accidentală a iubitei unui român au descoperit că bărbatul înscenase evenimentele. Anchetatorii au scos la iveală crima brutală a românului.

Bărbatul stabilit în comuna Tagliacozzo, regiunea L’Aquila, a încercat să-i păcălească pe anchetatorii din Italia. Se pare că românul, în vârstă de 52 de ani, își ucisese tânăra iubită ca urmare a unei crize de gelozie, potrivit evz.ro.

Decesul femeii, care lucra ca îngrijitoare pentru un cuplu de bătrâni, a fost raportat în noiembrie 2017, iar anchetatorii au crezut, inițial, că este vorba despre o moarte accidentală, fiind de părere că tânăra a căzut pe scări. Ipotezele s-au schimbat radical în urma cercetărilor făcute de medicii legiști, scrie presa locală.

În fapt, bărbatul ar fi lovit-o în repetate rânduri pe iubita sa cu capul de un zid, iar poi ar fi înscenat accidentul, aruncând-o pe scări. Anchetatorii au ajuns la această concluzie pe baza petelor de sânge găsite în locuința românului.

În mașina bărbatului au fost găsite mai multe pete de sânge, pe care acesta le-a pus pe seama unui accident în trafic. Se pare că sângele aparține victimei.

Românul a fost reținut de carabinieri și este acuzat de crimă.

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia