contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Tot oraşul îl plânge. Un român de 22 de ani s-a sinucis la Salerno

Un român de numai 22 de ani din Salerno s-a sinucis noaptea trecută folosind o armă împrumutată de la o rudă, scrie ilmattino.it.

Românul era adoptat de o familie de italieni și locuia în via Costarelle. Un membru al familiei l-a găsit aproape de miezul nopţii şi a alertat imediat poliţia. Ajunşi la faţa locului aceştia nu au putut decât să confirme decesul.

Motivele care l-au împins pe tânăr să comită acest gest sunt deocamdată necunoscute. Micuţa localitate italiană este stupefiată, mai ales că baiatul era cunoscut şi respectat printre localnici.

„Întregul oraş este mâhnit şi îndurerat de cele întâmplate”, a declarat Giancarlo Guercio, primarul oraşului Buonabitacolo.

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia