contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Fetița salvată de românul erou a fost externată

Fetiţa salvată de Ion Purice, șoferul român care a devenit erou în Italia, a fost externată din spital şi se află acasă, la Pieve di Soligo.

Citeşte şi: Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

Jihan, fetiţa de 8 ani, de naţionalitate marocană, a fost victima unui accident la începutul lunii septembrie pe autostrada A4. În urma accidentului micuța a suferit răni grave și a fost internată mai bine de două luni la Secția de terapie intensivă a spitalului „Papa Ioan al XXIII-lea” din Bergamo, unde a fost supusă la cinci intervenții chirurgicale complicate.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Vă reamintim că în timpul accidentului fetiţa a fost aruncată în mijlocul străzii din maşina în care se afla împreună cu părinţii săi. Copila ar fi fost spulberată de mașinile care veneau cu mare viteză, însă a fost observată de Ion Purice, aflat la volanul unui camion, care a pus TIR-ul de-a curmezișul șoselei ca să o protejeze.

Citeşte şi: RAI 1 l-a avut invitat azi pe eroul român

Gestul românului a făcut înconjurul Peninsulei, acesta fiind considerat un adevărat erou de către autoritățile italiene.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia