REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Tragedie într-o familie de români din Padova. Fiica lor de numai o luna şi jumătate a decedat, fără motiv, în cursul nopţii

Durere fără margini pentru o familie de români din Italia. Fetiţa lor în vârstă de numai o lună şi jumătate a fost găsită într-o dimineaţă fără suflare după ce în cursul nopţii fusese alăptată de mama ei.

"Trupul ei era rece. Imediat, am trezit-o pe soţia mea şi i-am spus să sune la numărul de urgenţă 118. Între timp, am încercat din răsputeri să o readuc la viaţă. Când au sosit medicii, mi-au spus că nu mai e nimic de făcut. Pentru noi este o experienţă cumplită", povesteşte îndurerat tatăl fetiţei pentru ilgazzettino.it. 

Tragedia a avut loc în Italia, lângă Padova, iar Mihai Andrei Popa, tatăl fetiței, nu înţelege cum s-a putut întâmpla.

"La ora 3 dimineaţa micuţa Melissa a fost alăptată de mama ei, iar la ora 7, când am mers la ea să o sărut înainte de plecare am descoperit că era era moartă", mai spune românul în vârstă de 31 de ani.

Potrivit medicilor, decesul micuței a fost cauzat de sindromul de moarte subită a sugarului (SMSS). Nimeni nu este vinovat de moartea copilului prin SMSS, aceasta neputând fi nici prevăzută și nici prevenită.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi