REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

S-a lansat prima librărie românească online din Peninsulă. Românii îşi pot comanda cărţi româneşti oriunde pe teritoriul Italiei

Astăzi se împlineşte o lună de zile de când românii stabiliţi în Italia se pot bucura de prima librărie românească digitală dedicată în exclusivitate lor.

Accesând platforma www.librom.it cei interesaţi au posibilitatea să aleagă dintr-un catalog amplu de cărți în limba română care cuprinde pe lângă opere clasice şi cărți pentru copii, şi multe publicații noi. Cărţile se comandă direct pe site-ul www.librom.it și vor fi primite acasă în câteva zile, oriunde pe teritoriul Italiei.

Prima librărie online românească din Italia este coordonată de Oana Leluțiu şi Alexandru Bejan doi tineri români stabiliți în Italia care au înțeles importanța culturii în societatea de astăzi. Prin proiectul lor, aceştia îşi doresc o apropiere cât mai mare a românilor din străinătate faţă de propria cultură şi literatură, dându-le în special copiilor născuţi și crescuţi în Italia posibilitatea de a studia limba natală într-un mod mai simplu și distractiv.

"LibroM dorește să fie o punte între Italia și România. Emblema este site-ul în sine, curând disponibil și în limba italiană pentru a deschide orizonturile și a face cunoscută cultura românească şi gazdelor noastre. Librom.it este locul virtual în care oricine se poate simți acasă și poate trăi o experiență interesantă", ne-au declarat cei doi tineri.

Aceştia promit şi lansarea pe site a unui blog în care vor putea fi găsite recenzii, informații despre cele mai interesante evenimente culturale din toata Italia, dar și multe alte surprize interactive.

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi