REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Site-ul nostru îşi anunţă cititorii că ediţia tipărită apărută la sfârşitul lunii octombrie la Roma, sub titulatura Agenda Italiei, nu are nicio legătură cu publicaţia noastră. * Precizăm că persoanele trecute în caseta redacţională, colegii noştri Cornelia Crîșmaru, Ana Ciuban, Lacrima Andreica şi Mihai Cinpoeru, neagă orice fel de implicare şi se delimitează ferm de acest ziar şi de conţinutul articolelor apărute acolo.

O româncă din Italia şi-a uitat o geantă cu 16.000 de euro într-un restaurant. Ce s-a putut întâmpla cu banii este incredibil

O româncă din Italia şi-a uitat, miercuri seara, într-un restaurant din judeţul Argeş, o geantă în care avea peste 16.000 de euro.

Potrivit Poliţiei judeţene Argeş, femeia, originară din Brăila, dar cu domiciliul în Italia, a venit din Peninsulă împreună cu concubinul ei, iar miercuri seară a uitat geanta într-un local din comuna Deduleşti, unde cei doi s-au oprit pentru scurt timp.

O angajată a restaurantului a găsit geanta uitată de femeie şi, fără a se uita ce este înăuntru, a predat-o Poliţiei. Aceştia i-au verificat conţinutul, au gasit în ea suma de 16.000 de euro, dar şi o carte de identitate cu o adresă din Brăila.

Deplasându-se la adresa de pe document, poliţiştii au găsit pe mama femeii care uitase banii. Astfel, aceasta a fost invitată la sediul poliţiei pentru a reintra în posesia genţii uitate.

Potrivit Ziarul de Iaşi, femeia care a uitat geanta în restaurant le-a declarat poliţiştilor că strânsese banii în Italia pentru a cumpăra un apartament la Brăila şi că nu a anunţat faptul că i-a pierdut deoarece nu spera că-i va mai recupera.

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi