REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Fetița româncă violata și ucisă în Italia va fi deshumată

Maria Ungureanu, fetița de numai nouă ani, gasită moartă, anul trecut, în piscina unui resort din San Salvatore Telese va fi deshumată pe 13 decembrie. Asta a decis ieri, Procuratura della Repubblica care continuă ancheta în acest caz rămas încă nerezolvat.

Maria Ungureanu a murit prin asfixiere mecanică provocată prin înec. Potrivit anchetatorilor, fetița ar fi fost violată înainte să moară. Pe corpul ei, au fost găsite mai multe urme de agresiune. Singurul suspect în acest caz, este Daniel Ciocan, un conațional și un prieten apropiat al familie. De altfel Ciocan este ultima persoană care a văzut-o pe Maria în viață și cu care ar fi făcut, în seara fatală, o plimbare în mașină, până la Telese și apoi însoțindu-o la biserică.

Sora acestuia, Maria Cristina Ciocan este și ea anchetată pentru complicitate la crimă. Pe 19 iunie 2016, Maria Ungureanu a participat împreună cu parinții la slujba dedicată în cinstea lui Sant Anselmo, de la biserica Santa Maria Assunta, când la un moment dat, fetița s-a îndepărtat, probabil pentru a se juca. Copila a fost vazută, ultima oară, în jurul orei 19.00, iar la miezul nopții, o clienta a unui pub din apropiere, a observat ceva suspect în piscina resortului și a alarmat autoritățile.

Pentru Maria nu s-a mai putut face nimic. Ajunse la fața locului, echipajele de urgență au constat decesul. În luna octombrie a anului trecut, Curtea de Casație a respins recursul din partea Procuraturii Republicii, care contesta concluziile impuse de Gip Flavio Cusani și de Curtea de Conturi prin care s-a dispus cercetarea în stare de libertate a lui Daniel Ciocan și a sorei acestuia, Maria Cristina Ciocan.

Tribunalul a declarat ca recursul se bazează pe "ipoteze nedemonstrate și că nu pot fi excluse ipotezele alternative, chiar și cea a morții accidentale" Cornelia Crîșmaru

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi