REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Accident mortal în Italia. Tristeţe de nedescris în oraşul în care locuia Cristina Boroiban "Ne-a salutat cu zâmbetul ei frumos"

Un oraş întreg o deplânge pe Cristina Boroiban, victima unui teribil accident rutier petrecut în Italia. Locuitorii din Renazzo, provincia Ferrara sunt tulburaţi de dispariţia tinerei românce şi sunt alături de fetiţa acesteia de numai cinci ani. 

Cristina avea 28 de ani şi era foarte cunoscută de toată lumea din zonă, după ce a lucrat ca barman în mai multe localuri. Aşa l-a cunoscut şi pe iubitul ei, Fausto Bedini, proprietarul unui renumit bar cu care avea împreună un copil.

"Speram că nu era adevarat. A fost o lovitură dură. Când am aflat, l-am sunat imediat pe tatăl fetiţei (n.r iubitul româncei). Astăzi, copilul nu a venit la şcoală, rudele îi vor explica ce s-a întâmplat. Va fi o mare tragedie. Avea o legatură foarte strânsă cu mama ei, era foarte dulce şi draguţă. Vom aborda cele mai bune căi posibile pentru a preveni noi traume şi le vom explica totul şi copiilor. Am discutat şi cu ceilalţi parinţi, aşa că micuţa va fi protejată de toată lumea.", a declarat pentru publicaţia Il Resto del Carlino, învatatoarea Serena şi directoarea şi maicuţa, Lidia delle Serve di Maria di Galeazza, de la şcoala unde învaţă copila

Învaţătoarele şi-o amintesc pe româncă ca fiind o persoană introvertită, dar mereu disponibilă. Ultima oară au vazut-o pe 2 octombrie, la o petrecere de la şcoală. "Ne-a salutat cu zâmbetul ei frumos".

"Luni seara, când eram în comunitate, ne-am rugat pentru Cristina, dar şi pentru fetiţa ei şi pentru cei dragi" a mai adăugat maicuţa Lidia.

Cristina Boroiban şi-a găsit tragicul sfârşit, luni 9 octombrie a.c. Românca era la bordul unui Renault Clio, când pe o porţiune de drum în curbă a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un camion care venea din direcţia opusă. Impactul a fost atât de violent, încât femeia a murit pe loc. Echipajele de urgenţă nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

Cu câteva minute înainte, românca s-a întâlnit cu iubitul ei la un bar, unde au baut împreună, o cafea. La întoarcere, fiecare a plecat cu masina lui. Doar că la un moment dat, barbatul nu a mai vazut-o Cristina, în oglinda retrovizoare. În urma era doar un imens nor de praf. Când s-a întors, a văzut tragica întâmplare.

"Povestea noastră seamană cu un basm. Ar putea fi ţesatura unui roman. Ne-am întâlnit într-un bar. Mi-a pregatit ea o cafea. Ieri la barul Sprint, i-am facut eu cafeaua. Da, totul a început şi s-a încheiat cu o cafea.” a declarat, îndurerat bărbătul.

Cauzele tragediei sunt încă neclare. Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-au petrecut accidentul.

Cornelia Crîşmaru

 

Rate this item
(2 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi