REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Turişti români filmaţi în camera de hotel din Italia

Un cuplu de români au avut parte de cea mai ciudată întâmplare din concediu. În ultima zi de vacanţă în Italia, tinerii s-au cazat întru-un bed & breakfast din Mogliano, o localitate în Regiunea Veneto.  După  o zi obositoare, au facut un duş şi s-au aruncat comozi pe patul din dormitor şi nu mică le-a fost surpriza când au descoperit că erau supravegheaţi printr-o camera video montată în secret. 

Telecamera era ascunsă într-o priză de aer, aflată chiar deaspura patului patrimonial, permiţând astfel o vedere asupra întregii încăperi.

Managerului agroturismului a fost cercetat pentru că a încercat sa obţină imagini relative din viaţa private a clienţilor care au intrat în camera nr. 12 din hotelul său. Potrivit publicaţiei Il Mattino, judecătorul a dispus ca acuzatul să fie absolvit de vină pentru un viciu de procedură din plângerea depusă de cuplul de turişti români. Procesului s-a încheiat miercuri 27 septembrie a.c

Bed&Breackfastul este foarte cunoscut în Mogliano, amplasat într-o zonă linistită, cu verdeaţa luxuriantă şi la câteva sute de metri de ieşirea de pe autostradă.

Cornelia Crîşmaru

 

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi