REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

CSU Craiova - AC Milan se vede şi-n ţară. Ce sumă de bani au obţinut oltenii din televizarea meciului în Italia şi România

Dacă până astăzi plana incertitudinea asupra televizării pe teritoriul României a meciului de fotbal dintre CSU Craiova şi AC Milan, astăzi lucrurile s-au clarificat.

Partida din cadrul turul 3 preliminar al Europa League va fi transmisă de DigiSport. Motivul pentru care anunţul a venit atât de târziu este reprezentat de faptul că oficialii olteni au cerut un preţ mult prea ridicat pentru televiziunile româneşti.

"Au existat negocieri cu TVR, dar și cu Digi pentru televizarea meciului de joi seară cu AC Milan. Cei din Bănie s-au aruncat la o sumă foarte mare, 100.000 de euro pentru partida tur! Nimeni nu-și scoate o asemenea sumă din publicitate, chiar dacă joacă AC Milan! TVR-ul s-a retras imediat din negocieri și-a achiziționat meciul lui Dinamo cu Bilbao de pe Arena Națională, care începe cu jumătate de oră mai devreme. Digi a continuat tatonările", a declarat o sursa media pentru gsp.ro.

În ultimele două zile, reprezentanții postului RCS-RDS au discutat pe marginea subiectului, iar astăzi au reușit să obțină drepturile exclusive pentru România pentru televizarea meciului de la Severin dintre CSU Craiova și AC Milan.

"Cei de la Craiova vânduseră cu 200.000 de euro drepturile pe teritoriul Italiei! Dacă nu se înțelegeau cu un post din România, asta însemna costuri suplimentare destul de mari pentru italieni, care trebuie să vină la Severin cu car de transmisiuni, camere și personal tehnic specializat", spun sursele ziarului.

Oficial, suma pe care Digi a plătit-o pentru partida de la Severin nu a fost dezvăluită, dar surse din piață dezvăluie că cifra se învârte în jurul a 50.000 de euro.

În Italia, partida tur dintre Craiova şi AC Milan va fi transmisă joi, de la ora 20.00, pe Sky Sport 1 HD, în timp ce returul se va vedea pe Canale 5, joi, 3 august de la ora 20.45.

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi