REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Liberalii din Diaspora ar putea să candideze la alegerile din România

Liberalii vor discuta în luna august, într-o ședință a Biroului Politic Național (BPN), posibilitatea ca reprezentanți ai filialelor PNL din Diaspora să poată candida în România la alegerile locale și nu numai, a anunțat deputatul Nicolae Neagu, vicepreședinte al PNL Sibiu.

"Există o formulă, un concept pe care îl vom defini. Și vă pot anunța, în luna august va fi o discuție în Biroul Politic Național, care va tranșa printr-o formulă scrisă, acest aspect al colaborării cu Diaspora liberală, nu doar din Italia. Am putea crea un suflu nou în administrație. Se va găsi un protocol, o soluție încât să existe un mecanism clar. În Biroul Politic Național, în luna august se va discuta, când probabil cei din Diaspora vor fi prezenți. Am garanția și certitudinea că vor fi deschideri ale organizațiilor județene liberale", a spus Neagu, citat de Agerpres.

De asemenea, Adrian Alexandrescu, președintele filialei PNL din Lombardia (Italia), a declarat, în aceeași conferință de presă, că dorește să candideze la alegerile locale de la Sibiu.

"Există precedentul, la Vrancea. Depinde la ce voi candida, eu sunt dispus să mă întorc acasă. Și nu sunt singur, sunt mulți care așteaptă aceste semnale. Se întorc mulți acasă", a declarat Adrian Alexandrescu, în aceeași conferință de presă.

Liderul PNL din Lombardia (Italia) a mai spus că tot mai mulți români care în ultimii ani au plecat pentru a munci în străinătate acum se repatriază în România, iar în Italia ar mai exista acum în jur de 1,4 milioane de conaționali.

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi